torstai 12. tammikuuta 2012

Perinteinen tammikuu...näköjään

Tulipa nyt sitten käytyä lääkärissä. 13.1.2011 kävin viimeeksi samanlaisesta infulenssasta. Lääkärikin nauroi, että   aika säännöllistä on tämä lääkärissä käynti. Antibioottia ja jotain muuta droppia sain kotiin nautittavaksi. Jospa tänä vuonna saisin tämän taudin pois tarpeeksi ajoissa.

Palkintojen jako


Henna osallistui harjoitusestekilpailuihin Sammalistossa, kun estevalmennus oli peruttu noiden kisojen takia. Onni katseli yhdessä nurkassa olevia estetolppia ja puomeja ja sitten yhden esteen alla oleva pieni portin tynkä oli niin 'aikauheen dramaattista' paria muutakin ihan tavallista estettä poni tuijotti. Virtaa siinä tuntui olevan ja Hennalla oli työ pidellä Onnia, kun sillä tuntui olevan meno päällä. 0:0 rata tuli kuitenkin 60cm luokassa ja 1. sija. Korkeampia ei edes ajateltu hypätä, kun nuo hyppytreenit ovat jääneet kovasti vähiin loppuvuodesta. Lähinnä ratatreeninä ja maneesikokemuksena osallistuttiin. Tosi huono oli taso tuossa 60cm luokassa eikä Hennakaan parastaan esittänyt, mutta tulevissa valmennuksissa saanee hieman ohjeistusta =)


Sammalisto 6.1.2012 Harjoitusesteet

Mimmi-koirakin on ollut ihan kiehnäkoira viime aikoina kun olen tätä flunssaa potenut. Tykkää lämmittää mamman selkää kun makoilen sohvalla.

Mimmi mamman rakas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti