maanantai 31. lokakuuta 2011

Autuasta unta

Kirppupa oli jälleen nukkunut oikein antaumuksella. Poni oli niin puruissa kuin olla ja voi. Aamutervehdyksenkin sain jo 50 metrin päähän. Mainio kapistus tuo tamma.

Onni oli tänään hieman outo. Siinä tuntui olevan virtaa ihan mahdottomasti. Vaikka se on aina tykännyt piehtaroimisesta paljon, niin tänään se oli ihan mahdoton. Onni piehtaroi keskellä kuraista tarhaa useampaan kertaan ja kun aamupäivä heiniä vein poneille se sekosi ihan kokonaan...juoksenteli tarhassa ja katokseen kävi maakaamaan ja juoksenteli ja taas piehtaroi. Minä jo huolestuin, että ähkykö sillä on vai mikä? Jotenkin Liinun ähkyn jälkeen olen tullut melkein vainoharhaiseksi. Ihan kun en olisi omistanut hevosia lähes 40 vuotta.

Hovieläinlääkärin soitin paikalle katsomaan Onnia ja kaikki oli hyvin! Ruumiinlämpö oli normaali, sydämmen syke normaali, vatsaääneet ok, keuhkot oli ok ja ikenet ja silmät olivat aivan normaalit. Eli Onni on todettu tänään terveeksi poniksi! Voi mikä helpotus oli minulle tuo tieto.

Samalla reissulla Pirjolan Pirjo raspasi Kirpun hampaat ja totesi sillä olevan aikamoiset piikit. Ja edellisestä raspauksesta on juurikin vuosi. Jatkossa varmaankin poni raspataan hieman tiuhempaan. Kirppupa oli aika täti, kun eläinlääkäri antoi sille rauhoittavaa eikä tuntunut koko aine tehoavan. Yhtään ei tamman silmät edes lupsahtaneet. Aika tyttö on!

Kirppukasa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti