sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Voi surun päivää

Heräsin jostain syystä kahdelta yöllä. Mimmi koira halusi myös pihalle silloin, vaikka useimmiten nukkuu 'persaus homeessa' vaikka puoleen päivään asti. Tallilta kuului paukutusta ja ajattelin, että iltaheiniä on ollut liian vähän ja ponit protestoivat sitä. Käväsin kuitenkin katsomassa ja totesin Liinun olevan kovasti tuskaisen ja aivan hiestä märkä. Saman tein soitto päivystävälle eläinlääkärille, joka tunnin päästä saapui Lammilta asti. Fiksu lääkäri antoi ponille kipulääkettä ja lähetteen suoraan Hyvinkään Hevossairaalaan, jonne lähdimme ponia kiikuttamaan aamuyöstä. Siellä kokeiden jälkeen todettiin, että leikkaus on ainoa vaihtoehto 7000€! Ja silti ennuste on todella huono. Hyvää palvelua sain tuolta Hevossairaalasta ja koko ajan minut pidettiin ajan tasalla tilanteesta. Haikein mielin annoin ponille lopetusluvan.

Mitään järkeen käyvää syytä tuohon ohutsuolen ähkyyn ei ole. Ruokinta ei ole piiruakaan muuttunut eikä meillä tarhassa ole hiekkaa. Huonoa tuuria!

Lisää kuvateksti
Aamulla Hennan herätessä kerroin suru-uutuset ja saman tein läksimme hevoskopin kanssa Toijalaan hakemaan Onnille uutta kaveria.

Klemolan Annelta saimme projektiksi ja seuraneidoksi aika ihanaisen Kirppu-ponin =) Voi kiitos Anne!

Kirppu tammuska

1 kommentti:

  1. Voi surku! Liinu oli niin persoona isolla P:llä. Tulen kyllä ihailemaan Kirppua viimeistään kesällä. Taru

    VastaaPoista