torstai 8. maaliskuuta 2012

Eläinlääkärillä

Eilen käytin Onnin ja Mimmin eläinlääkärillä. Onni rokotettiin ja on se onkin tämän loppuviikon  hyvin kevyellä liikunnalla. Kolmisen päivää ihan tarhassa ja sitten pari päivää kävelyä ja ensi viikolla kevyesti treeniä.

Mimmikin käväisi tutkituttamassa korvansa. Epäilin, että sillä on korvatulehdus, mutta sillä olikin vain kovaa vaikkua siellä korvakäytävässä ja syvällä! Sain tippoja annettavaksi pari kertaa päivässä n. 4 viikon ajan. Onkohan Mimmillä ollut tuon vaikun takia hyvinkin valikoiva kuulo? Välillä ei ole kuullut kun olen huudellut luokse.. No, Mimmikin rokotettiin. Tuumasin, että rokotetaan nyt jos vaikka ei ole muuta asiaa eläinlääkärille hetkeen aikaan. Tosin loppu vuodesta olisi edelliset rokotukset menneet umpeen.

Eilen Henna teki maasta käsin työskentelyä Ofulla ja tänään oli kevyttä liikuntaa. Keskiviikoksi vasta sain kengittäjän joten hiljaista ja tasaista menoa on siihen asti. Vaikkei Henna kyllä muutenkaan kaahota hevosillaan.

Hiihtäjien ihmettelyä

Ostin Hennalle jo aiemmin huomiohaalarit pakkaselle, mutta tyttö sanoi, että niillä on huono ratsastaa. Jotenkin vaan eivät pysy puntit paikoillaan. Hommasin sitten Horzesta toiset ja ne tuntuvat olevat tosi kivat. Punteissa on kenkälenkit ja persaus ja reisien sisäpinta on liukumatonta materiaalia ja haalareiden sisäpuolella oli henkselit! Ainakin Henna tuntui tykkäävän näistä haalareista. Ensi talvena on varmaankin sitten käyttökokemusten jakamista. Tuskin enää tänä talvena tulee ihan toppahaalarikelejä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti