lauantai 3. maaliskuuta 2012

Horse Fair 2012

Käväsimme tänään Hennan kanssa Messukeskuksessa, Horse Fair:ssa. Ihan kiva oli siellä kierrellä ja jälleen kerran mukaan tarttui muutama 'pakollinen' ostos.

Koiran-ja kissanruokanäytteitä, hanskat, rukkaset ja sukat sekä Kanan osaston arpaispalkinto, hevosharja

Ensimmäisenä pysähdyttiin Connamaraponien osastolle. Toimitin Pitkäsen Sadulle kaksi Kiteen Kirkas pulloa ja kaksi mesimarjalikööri pulloa. Satu lupasi viedä ne mennessään Irlantiin Anthonylle ja sedille...  Satu lupasi lentokentältä ostaa vielä Fazerin suklaata. Olin autuaallisesti unohtanut itse ne ostaa valmiiksi. Onneksi sentään rahalla saa vielä lähtiessä.

Vähän kateellisena kuuntelin Sadun Irlannin matkasuunnitelmia. Olisi kyllä kiva lähteä mukaan.
Connemaraponien osastolta ostimme Connemara T-paidan Hennalle. Ihailimme kaikkea muutakin Connis kamaa. Osastolla oli näytillä ihania valokuvia poneista.

Connemaraponien osastolta suuntasimme New Forestien osastolle. Sieltä mukaan tarttui englantilainen naruriimu. Minä kyllä ristin sen jo naruriimu-riimunnaru. Mukavan tuntuinen kapistus ponin tarhaan vientiin ja takaisin talliin. Eikä sitten jää edes riimua päiväksi päähän.

Yhdellä osastolla näimme myös Kanan. Hetken aikaa juttelimme mukavia. Muistelimme myös ensimmäistä Skaba daba doo- seikkailuohjelmaa. Anne oli silloin Erkylän koulun kanssa kilpailemassa Väskin saaressa. Oli kuulemma ollut oikein mukavaa tehdä sitä ohjelmaa.

Käväsimme myös katsomassa kouluratsastusnäytöstä, jossa hevosia ratsastettiin ilman kuolaimia ja kannuksia. Aika upeasti ratsukot suoriutuivat urakastaan.

Poikkesimme samaan aikaan toisessa hallissa oleville Go Expo messuille sekä valokuvaus/kamera messuille. Kameraosastolta ostin halvan jalustan kameralle, johon saa myös videokameran kiinni. Ehkei jalusta niin laadukas ole, mutta sillä on hyvä alkuun harjoitella.



Connemaraponien osastolla shoppailemassa




Forestien osastolta ostettiin riimunnaru-naruriimu

Kana myi meille arvat ja Henna voitti laadukkaan hevosharjan, Jenna koirakalenterin

Hypistelyä näytteilleasettajien osastoilla





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti