sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Nouse Ratsaille

Eilen lauantaina oli raviradalla RiRa:n seuraestekilpailut ja samalla seuramestaruuskilpailu. Myös valtakunnallista Nouse Ratsaille tapahtumaa juhlittiin useiden lähiseudun yhteistyötallien kanssa. Klo 10 aikoihin raviradalle saapui ensimmäiset innokkaat keppihevoskisaajat ja esitykset raviradan etusuoralla alkoivat noin puolta tuntia myöhemmin. Päivän teemana tuntui olevan Musta Ja Valkoinen.



Herajoelta oli aivan ihana shettiskatrilli pienine ratsastajineen. Sammallistosta esiintyi hieman isommat hevoset ja ratsastajat.


Henna esiintyi ensimmäisenä ihan vaan täytenumerona. Pienen tytön My Little Pony- unelmasta voi tulla totta ison tytön My Little Ponyn kanssa.


Kilpailuihin Henna osallistui 85cm ja 95cm luokkiin. Matalammassa tuli hylsy kahdella kiellolla ja 95cm luokassa 8. sija yhdellä kiellolla. Henna sanoi, että kiellot olivat ihan omia mokia. Ja Onnistapa on tullut kesän aikana aika juoni. Se kun ei pelasta enää yhtään mitään, jos ratsastaja tekee virheen. Keväällä se vielä yllätti ratsastajan pari kertaa. Joka tapauksessa 95cm luokasta tuli hyväksytty tulos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti