sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Kisakausi ohi

No päättyi viimeinkin kilpailukausi Riihimäen raviradalla. Talkooporukkaa tuntui välillä olevan vaikea motivoida saapumaan paikalle. ONNEKSI, uusia innokkaita talkoolaisia saimme loppukaudesta osallistumaan ja opettelemaan kisajärjestelyitä.

Vielä kerran täytyy kiittää kaikkia kilpailuiden taustajoukkoja, radan rakentamisesta buffan kassan rahastukseen. Kaikkia teitä/meitä tarvittiin!

Kilpailijoiden jäljiltä hyljätty rata.
Ihme ja kumma rata oli ihan käyttökelpoinen mammuttisateiden jälkeen. Pieniä lätäköitä oli siellä täällä, mutta muuten rata oli aika hyvä! Ei ollenkaan upottava ja mutainen!

Hennakin osallistui kahteen luokkaan hieman heikolla menestyksellä. Pikku luokasta tuli jälleen hylsy ja seuraavasta, 85cm luokasta 7. sija ja hylsy siinäkin kakkos vaiheessa. 

Henna kun ratsasti kesän ravureita Ruotsissa, niin se tuntuu näkyvän vieläkin oman ponin kanssa. Tyyli oli aivan eri... Myöskin OnniPoni on selkeästi yhden ihmisen poni ja sitä ratsasti kesän muutama ihan kivasti ja nätisti ratsastava tyttö, mutta...kun tuo poni näyttää juurikin olevan vain yhden ihmisen ratsastettava.

Tästä alkanee taas uusi virittäytyminen uuteen kauteen!




Kiitos kaikille mukaville talkookavereille, kisakumppaneille ja kisaäideille ja -isille! Oli mukava olla kahdella puolella kisajärjestelyissä. Talkoolaisena ja poniäitinä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti