sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Aluekatsastukset ohi

Esran alueen esteiden aluekatsastukset ovat ohi. Lauantaina ja tänään kävi Henna näyttämässä taitonsa Hakalan Tepolle. Perästä sitten varmaankin kuuluu riittikö rahkeet.

Lauantaina ohjelmassa oli lähinnä puomityöskentelyä ja muutaman esteenkin hyppäsivät. En tiedä oliko jännitystä ilmassa ponilla vai Hennalla vai molemmilla. Ihan putkeen ei mennyt lauantain harjoitukset, mutta eivät kyllä huonostikaan.

Valmentajan ohjeita kuulemassa
Tänään oli ohjelmassa radan ratsastusta ja täytyy sanoa, että Onni yllätti positiivisesti. Henna valitsi rohkeasti 100cm esteet hypättäväksi. Ja kaikki radan esteet olivat korkeudestaan tapissa. Ratsukko ei ole koko tänä vuonna hypännyt edes treeneissä tuollaisia. Tosin Onnin hyppytaidot ovat tottakai tiedossa. Kesän jäljiltä poni ei vaan ole vielä parhaassa mahdollisessa kunnossa.

Onni hyppäsikin kolistelematta kaikki esteet, mutta viimeiselle esteelle kostautui Hennan herpaantuminen. Lähestyminen viimeiselle oli huono ja poni kielsi. Muuten vesieste ja erikoiset portit olivat tänään ihan 'piece of cake'. Opittavaa siis on vielä paljon.

Valmentaja tuntui oikein hyvältä ja jämäkätä.

Verryttelyä

Kävelyä ennen valmennusta

100cm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti