sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Tallinna International Horse Show

Tulipa ensimmäistä kertaa käytyä Tallinnan Horse Showssa. Ja kuten siellä törmäämäämme Jalassolan Kari totesi: "Tuskin on viimeinen kerta". Ja todennäköisesti näin tulee tapahtumaan. Vietimme koko lauantain Saku-hallissa ihaillen kilpailevia hevosia, tehden edullisia löytöjä myyntipisteistä ja muutamaan tuttuunkin törmäsimme siellä.

Estekisoja tuomaroinnut Kari Jalassola on tuo pidempi mies keskellä esteen takana kasvot kameraan päin

Henna teki muutaman ihan kivan löydön saksalaisen hevostarvike firman outletistä. Mukaan tarttui Pikeuria ja Roecklia, kuinkas muuten.

Pikeuria

Pikeurin pipo, taustalla Helenan palkintoruusukkeet


Pikeurin leatherlook pusakka löytyi 50€ ja villapipo maksoi 15€. Myös kahdet Roecklin hanskat Henna osti. Toiset samanlaiset ohuet siniset kuin oli jo aiemmin ostanut ja toiset aavistuksen paksummat nappanahkaiset mustat. Edulliset olivat myös nuo hanskat.

Matkaan läksimme perjantai-iltana Vikingin laivalla ja Tallinnaan perille saavuimme puolen yön aikaan. Meitä oli satamassa vastassa Virve, joka kuljetti meidät kotiinsa. Saimme nauttia Virven ja tyttäriensä vieraanvaraisuudesta niin majoituksen, kuin kuljetustenkin osalta. TUHANNET KIITOKSE!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti