maanantai 12. marraskuuta 2012

Hokkarit viimeinkin

Käytin tänään Onnin Hyvinkäällä kenkäyksessä. Rauno on nyt neljä( oli pakko korjata, että vasta 3) kertaa kengittänyt Onnin ja ponin kaviot ovat loistavassa kunnossa. Kolmen kuukauden kengitysväli tuntuu sopivalta ja kengät pysyvät hyvin kiinni tuon ajan.

Taas törmäsimme Onnin vanhaan kaveriin Vancouveriin. Onni oli heti menossa nuuhkimaan ja tuntui edelleen muistavan vanhan tarhakaverinsa. Vancouver oli nätin puhdas ja hopeanharmaa ja minun täytyi nolona todeta Onnin olevan keltaisen-harmaan-ruskean riemunkirjava. OnniPoni kun vaan nauttii niin piehtaroinnista ja mitä useampi kerta ja likaisempi paikka sen parempi. Aamulla kun vein ponit ulos, niin Onnipa  suihkasi selälleen ainakin neljä kertaa ja kuraläntit joka puolella ponia olivat kuin valettuna kiinni vaaleassa karvapeitteessä. Semmoinen luonnon lapsi on tuo poni.

Loppu viikosta Henna ei voinut kuin kävellyttää Onnia, kun oli liukasta ja lauantaina likka lähti Turusen Jennan synttäribileisiin. Olivarmaan hurrrrjat bileet, kun tyttö saapui vasta sunnuntai-iltana kotiin. Tänään siis ensimmäistä kertaa lähes viikkoon Henna ratsastaa poninsa. Siinä varmaan kestää melkein pari tuntia, kun pitkät alku- ja loppukävelyt olivat suunnitelmissa ja muutenkin aika rauhallista vääntöä.

Likainen poni lenkillä
Ensi viikolla vien sitten TuiTuin vuoltavaksi. Jospa sillekin saisimme vuoden sisään nätit ja mallikaat kaviot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti