torstai 9. elokuuta 2012

Arki alkaa pikku hiljaa...

Henna on ratsastellut Onnilla joka päivä paluustaan lähtien. Aluksi ihan kevyesti ilman satulaa ja maastoillen. Eilen tekivät puomiharjoituksia ja tänään hyppäsivät muutaman hypyn ihan tässä kotona pellolla.

Onni tuntui olevan aivan innoissaan, kun näki esteen. Siihen ílmaantui extravirtaa ja vähän se alkoi painamaan ohjillekin. Oli oikein mukavan näköstä vierestä katsella innokasta ponia!

Pari kertaa Henna hyppäytti Onnia vähän matalammalla esteellä ja minä sitten tekaisin pyynnöstä okserin niille ja vähän korotin myös sitä estettä. Onni tuntui oikein imasevan esteelle! Henna ripusti pari härpäkettäkin (Ruotsin tuliaisia Hööksistä) siihen puomiin heilumaan, mutta nekään eivät tuntuneet Onnia häiritsevän. 95 cm okseri meni muutamaan kertaan ihan heittämällä yli.

Tänään oli tosiaankin ohjelmassa vain muutama hyppy ihan vain Hennan zekkausta varten. Tai siis Henna kokeili vähän Onnin kuntoa ja intoa. Ainakaan poni ei pahemmin hikoillut muuta kuin satulan alta ja into pikeena, korvat tötteröllään se loikki estettä.


Onnilla oli nyt kolmatta kertaa tuo uudelleen nahoitettu pee wee- kuolain suussa. Nahoitin sen Wahlstenilla paksummaksi kuin edellisellä kerralla ja Henna sanoi, että poni toimii sillä ihan samalla lailla kuin sillä ohuemmallakin.

Sunnuntaina on suunnitelmissa mennä näyttämään Onnille ravirataa kisojen jälkeen. Ensin talkoilemme seuraeste kilpailuissa ja sitten haemme ponin vähän tutustumaan loppu syksyn kisatantereeseen...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti