maanantai 27. elokuuta 2012

Eilen kisat Aulangolla

Aivan ihanassa säässä vietiin Aulangon alue-estekilpailut läpi eilen. Aurinko paistoi oli todellakin lämmintä vaikka mennään jo elokuun loppua. Miljöö Aulangon ulkokentällä on aivan ihana. Vanajaveden ranta on aivan ratsastuskentän vieressä.

Henna osallistui vain 80cm seuraesteluokkaan, kun arvuutellaan vieläkin ponin kuntoa. Poni oli kyllä pirteä ja siitä pirteydestä se sitten rokotti Hennaa kahdella kiellolla. Kun jälleen kerran Onni kyttäsi kaiken maailman portteja siellä. Kunto sinänsä ei ole ihan kohdallaan ja poni tarvitseekin vielä jonkin verran treeniä kesän jäljiltä.

Seuraavat kisat ovatkin Riihimäellä viikon päästä seuran omat mestaruuskilpailut. Henna on kait ilmoittautumassa niihin, mutta katsotaan nyt vielä. Tänään ponilla on ohjelmassa kävelyä ja huomenna vapaapäivä. Keskiviikon valmennuksen me taidamme jättää väliin. Onni on ollut aina parempi, kun sillä ei ole kahta kertaa viikossa hypätty.

Hennan treenikaveri putosi siellä Aulangon verkassa hevosensa selästä ja vietiin ambulanssilla sairaalaan :( Onneksi mitään pahempaa ei sentään käynyt ja ratsastaja ilmeisesti pääsi tarkkailtavan yön jälkeen sieltä kotiin.

Verryttelyä



Huomenna onkin jännä päivä. TuiTui saapuu viimeinkin kotiin! Sitä odotellessa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti