sunnuntai 5. elokuuta 2012

Kotona

Eilen saavuimme kotiin Örebrosta. Oikein mukava kuin reissu olikin, mutta kyllä kotona on vaan niin ihanaa =)

Hennan siskot olivat pesseet ja puunanneet ja koristelleet Onnin Hennan saapumisen kunniaksi...


My Little OnniPoni muisti vielä Hennan ja kehnäsi, töni ja tuuppi Hennaa tuntemisen merkiksi. Pikkuinen Selma, joka on koko kesän hoitanut Onnia enemmän tai vähemmän ei tainnut muistaa Hennaa ja huusi suureen ääneen närkästyneenä ja kovin hermostuneena, että: "Mitä toi tekee mun ponille?". Selma kun on ominut ponin ihan kokonaan itselleen...

Selma taustalla hermona, että mitä hänen ponilleen tapahtuu...
Hennan toinen poni, TuiTui jäi vielä Raunolle Ruotsiin. Juuri ja juuri kerkisivät sille kärryt pistää taakse ennen Hennan kotiin lähtöä. Rauno lähettää ponin Pakarisen Arin kyydissä Suomeen jahka sen poskessa oleva ventti on kunnolla parantunut ja sillä on keritty ajamaan vielä jonkin kerran kärryillä.

Ensimmäistä kertaa kärryjen edessä.
TuiTui oli perjantaina 3. päivä ensimmäistä kertaa kärryjen edessä. Fiksu ponihan se on, mutta todellakin poni! Hieman sillä oli jarrut päällä ja matkavauhti oli hitaan puoleista. Toisaalta poni ei tuntunut pelkäävän mitään, ei edes aisoja kyljessä, tosin tarkkaan se kuunteli hiekan rapinaa kärryjen pyörien alla.

Hienosti silti poni toimi. Ennen kärryajoa TuiTui ei tiennyt oikeasta tai vasemmasta mitään ja se ohjasajettiin 3 kertaa ennen!

TuiTuin ajon jälkeen kerkisimme vielä shoppailemaan..

Ensin Henna osti paikallisen Hööksin tyhjäksi! Sitten poikkesimme vieressä olevaan merkkiliikkeeseen, Till Hästiin. Sehän tuntui olevan Hennan taivas, kun siellä myytiin Pikeuria! Tosin tällä kertaa mukaan tarttui tumman siniset John Whitaker- malliston ratsastushousut. Harvoin Henna löytää sopivia housuja, jotka eivät takapuolesta lököttäisi. Nämä olivat oikein timmit ja sopivat. Jopa myyjä kehui niiden olevan todella hyvän näköiset päällä. Koko 32 =)

Kuvassa kori vielä puolillaan.. @ Hööks Örebro

Tälläiset tummansiniset matkasi Till Hästista Suomeen



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti