sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Loukkaantunut Mimmi

Ensin aloitin eilen, mutta toissapäivästä asiaahan tuo on.

Mimmi, minun maailman rakkain ja viisain koira, borderterrieri! Ja tästä asiasiasta on ihan tulla väittelemään kanssani ;) Niin, Mimmi olisi ollut perjantaina lähdössä mukaani töihin. Autoa kun menin käynnistämään ja jätin sen hetkeksi roksottamaan tyhjäkäynnillä. Niin, Mimmipä parkkeerasi pienen ja kauniin persauksensa autoni taakse ja istui siinä kuin Sfinksi..Koiruus ei totellut komentoani tulla luokse, sitä ei kiinnostanut herkut, joilla koitin houkutella. PRKL!

Kävin sitten Mimmin syliin koukaten hakemassa sisään. Ja käskin sen odottamaan kunnes tulisin töistä takaisin. Kotiin tullessani vastassa oli vain Hennan Tiki iloisesti jaloissa pyörien. Mimmi mökötti sohvalla. Ei edes kutsusta nostanut päätään! Hyvin loukkaantuneen oloisena se makoili sohvalla koko illan...

Eilen sitten otin koiruudeen mukaan kauppareissulle ja poikkesin Mäkkärissä ostamassa sille euron juustohampparin. Eilen illalla töistä kotiin tullessani olikin sitten ihan erilainen vastaanotto. Mimmi oli yhtä riemua jo ovella! Ja koirat eivät muka osaa mököttää!

Koira, joka rakastaa mamman kanssa autoilua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti