lauantai 1. joulukuuta 2012

Myrkynkeittäjä

Aloittelin Onnin jalkaan hauteen tekoa. Ensin on kävästävä VIINAkaupassa. FB-sivuillani on kysely, että kumpaa ostan, Sisuvinaa vai Suomiviinaa? Minulla ei ole mitään hajua, eikä makuakaan kummastakaan, mutta jommasta kummasta päätin tehdä jalkahaudepohjan OnniPonille.

Minusta on siis tullut suloinen myrkynkeittäjä? Suloinen? Ei hemmetti!!!! Myrkyn keittäjä? Jooo!!! Kokki on ihan kohta tittelini, mutta että konin jalkahauteiden keittäjä? Mitähän sitä ei tekisi elikkoidensa eteen.

Ja kyynikoiden mielestä tämä hössötys on varmaan ihan turhaa...Johan hoitava ell sanoi, ettei ulkoinen hoito auta. PERKULE! Kokeilen silti.

Muistan kun 60-70-luvulla raviukot kusivat hevostensa jalkoihin. Kusi kuulemma hoiti turvotusta ja monta muuta haavaa ja vammaa...Kai se sitten oli linimentti-hoitoa silloin. Ei silloin ollu sinistä, punasta, valkoista pullosta laitettavaa.

Oli vain Burrowin suola kääreet ja Sublimaatti kääreet. Noi Sublimaatit olivat pillereinä lasipurkissa, yksittäin käärittynä paperiin, jossa oli musta pääkallon kuva =) Ihan paljain käsin sitä silloin hepan jalkaan laitettiin. Ei ollut olemassakaan kertakäyttöhanskoja...ainakaan hevostalleille! Olen muuten edelleenkin hengissä...ehkä kuitenkin jotenkin vähän vinoutunut? :) Heh, elohopeaahaan se sublimaatti oli...siksiköhän mun kaikki lapset ovat MINUN mielestäni jotenkin outoja?

*sublimaattiin kääriytyy*...

Henna ajoi TuiTuilla. Ihan kevyttä menoa, mutta tottelevaisutta harjoittelivat. Äänikäsky SEIS tarkoittaa siis myös ponin korvissa, että seistään paikallaan...

Tottelevaisuus harjoituksia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti