lauantai 23. huhtikuuta 2011

Lankalauantai

Aamuherätys oli kuuden aikoihin, aurinko paistoi ja muutenkin oli kaunis päivän alku.

Kaikkien hevosihmisten 'salaa' lukemasta hevostalli.net:stä löytyi tieto, että pääntauti on levinnyt jo Janakkalaan. Hieman asia huolestuttaa koska useat kilpailut joihin olemme suunnitelleet osallistuvamme ovat ihan lähialueella. Seurailemme tilannetta ja menot suunnitellaan tarkkaan.

Meillä pestiin pyykkiä...


... Hennan ja Jannen vanhat teddylelut pestiin Selman käyttöön. On tuolla taustalla yksi fleeceloimikin kuivumassa, ettei ihan hevosettomaksi mene jutut.

Onnilla oli tänään hyppypäivä. Aluksi verrassa tuntui aika tahmealta liikkumaan, mutta kun pari pientä ristikkoa sai hypätä, niin virtaa löytyi ihan ihmeesti. Onni on koko ponin sydämestä urheilija ja esteratsu, syttyy kilparadan nähdessään. Tänään jälleen harjoittelimme paria erikoisestettä, vesiestettä ja aaltoa. Vesiestettä demonstroiva pressunpala on edelleen vähän kammotus, mutta tänään siitä selvittiin yhdellä kiellolla per suunta. Pitkään aikaan emme ole sitä Onnille näyttäneetkään, joten ihan tyytyväisiä olimme pojan menoon. 70- 90cm esteitä harjoiteltiin ja pari metristäkin hypättiin, kun Onni tuntui olevan kovasti innoissaan.


Liinulla oli tänään virtaa enemmän kuin tarpeeksi. Kiukuttelua ja pystyyn hyppimistä riitti ihan tarpeeksi. Juoksutettiin Hennan kanssa enimmät energiat pois. Totuteltiin myös kävelemään pressun päällä, ettei sitä tarvitse ihmetellä ja pelätä. Vieläkin paksukarvainen Liinu hikoili ihan kunnolla ja voi kuinka tamma nautti kun pesimme sen.


Puhdas ja onnellinen
Ketarat oikosenaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti