sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Pääsiäinen

Pääsiäinen helteen merkeissä. 19 astetta lämmintä oli iltapäivästä- alkuillasta. Lapset ja lasten lapset saivat paljon pääsiäimunia. Taas on kaikilla massut täynnä makeaa. Toivottavasti eivät tule kipeiksi ja valvota yöllä.

Munarikasta Pääsiäistä!

Tänäkin aamuna  herätys oli kuudelta. Hennan kanssa menimme ratsastuskoululle tekemään aamutallia. Kymmenen aikoihin huomasin, että siellä yhdellä ponilla oli ähkyn oireet. Onneksi tallia oli tekemässä yksi toinenkin tyttö, kun meillä oli kiire kotiin. Samalla reissulla Henna ratsasti Onnin, joten eipä meillä kovin paljon enempää aikaa mennyt kun ahkeria olimme. Huomennakin on vielä extra-tallitöitä. Sitten jatkossa onkin vain kotona tallin siivoamista ja aidan maalausta ja muuta pientä puhdetyötä.


Henna juoksutti taas tänään Liinua. Tamma oli paljon rauhallisempi kuin eilen, mutta hikosi sentään. Alkaa pikku hiljaa se laihdutuskuuri purea. Nyt viimein jo minäkin näin, että ihan  aavistuksen on poni hoikistunut ja selkäläskit vähentyneet. Tosin ihan riittävästi niitä vielä on... Tähän asti olen hoikistumisen pistänyt talvikarvojen tippumisen piikkiin.

Lämmintä ja aurinkoista pääsiäistä!
Very Happy Eastern!

2 kommenttia:

  1. Tudde tässä moi. Satuin löytämään tämän ja ollut kivaa luettavaa! Keksin jokin aika sitten vääntää oman heppablogin tapasen, rumpula.blogspot.com. :)

    VastaaPoista