perjantai 22. huhtikuuta 2011

Pitkäperjantai

Tänään on virallinen vapaapäivä paitsi poneilla. Sekä Liinu että Onni saivat ihan normaalin ratsastuslenkin. Onni porskutteli ihan rennosti ja Liinu puuskutti läskeineen. Tarhassa, ratsastuksen jälkeen Liinu tuntui hieman väsyneeltä. Ei se kyllä ihme ole, kun virtaa riitti touhuamiseen koko ratsastuksen ajan. Laihdutus senkun jatkuu...

Muuten pitkäperjantai on mennyt ihan rauhallisesti. Aaamulla oli sateista, mutta iltaa kohden päivä sitten kaunistui ja lämpeni. Sini ja Outi ovat yökylässä lapsineen. Mukavaa kun on touhua ympärillä.

Huomenna puolitan tarhan, että on sitten valmiina Onnille oma puolisko. Molemmilla poneilla kun on kengät jalassa niin täytyy varoa, ettei vahinkoja satu. Pienen metsätarhankin ajattelinn aidata, jotta pääseevät kesällä paarmoja piiloon. Muuten kaikki onkin valmiina Onnin kotiin tuloon. Viikko vielä odotusta, viimeinen päivä haetaan ruuna kotiin. Karsina on uusittu lattiasta kattoon. Vanhojen saranaovien tilalle raksattiin liukuovet ja nyt tuntuu, että pienessä välitilassa on paljon enemmän tilaa kuin ennen.Yläosan maalaus vain puuttuu, mutta siinä on ihan hyvä kesäjobi Hennalle. Ihan mukavasti sai  tehtyä kolme karsinaa uusiksi rakennustyömaan jätetavarasta.

Onnin boxi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti