keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Akin valmennus




Hennan ja Onnin ensimmäinen Ylänteen Akin valmennus raviradalla oli tänään. Paljon Aki löysi korjattavaa ponin ja tytön yhteistyöstä, mutta positiivistakin palautetta tuli.

Lähes kaikki sunnuntain kilpailujen esteet oli radalla ja ratsukot pääsivät niitä tänään harjoittelemaan. Onnille oli oikein hyvä asia, että näki samat mörkö-esteet uudelleen. Tänään tuntuikin ettei Onnia haitannut mikään. Yhtään estettä se ei ihmetellyt, ei edes niitä joille kielsi sunnuntaina. Radalla juoksevat ravurit ja ihan aidan vieressä palloa potkineet pikkupojatkaan eivät nyt hetkauttaneet ponia yhtään! Että tälläinen päivä tänään.

Kuuliaisuutta Hennan pitää harjoittaa ponille. Onnin pitäisi paremmin totella pohkeita. Siinä onkin sitten sarkaa kotona harjoittelemiseen. Valmennus oli hyvä ja kestoltaan aika sopiva. Onni ei hionnut eikä puhaltanut yhtään harjoitusten jälkeen. Kehvyehkö oli treeni tälle päivälle. Toivottavasti alkaa Onninkin mielestä kenttä olla jo tuttu paikka. Tarkoituksena olisi alue-esteisiin osallistua kuun lopussa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti