maanantai 30. toukokuuta 2011

Viikonloppu tuli ja meni

Viikonloppuna oli kahdet kilpailut Riiimäen raviradalla. Lauantaina oli ensin seuraestekilpailut ja sunnuntaina alue-estekilpailut. Meidän osalta kilpailut meni ihan pieleen. Koko viikonloppu oli ihan persiistä! Jostain syystä Onni kielsi molempina päivinä molemmat luokat ulos. No kieltoja tuli kilpailuissa muutenkin paljon. Sunnuntain kilpailut eivät sinänsä ihmetytä yhtään, kun radalla oli paljon erikoisesteitä joita Onni tykkäsi pällistellä ihan urakalla. Toisaalta lauantain esteet olivat lähestulkoon samat joita harjoittelimme keskiviikkona estevalmennuksessa ja tietenkin silloin ne esteet ylittyivät ihan mallikkaasti. Voi huokaus, kun tietäisi ponin aivoitukset tarkemmin.

Lauantaina Henna osallistui myös Brandylla 70cm luokkaan. Kisa meni muuten hyvin, mutta yksi pudotus toi 4 virhettä. Ja tuo pudotus oli selkeä ratsastusvirhe.

Henna ja Brandy








Lauantain kilpailuista
Lauantaina Onni kielsi yhdelle esteelle jo todella kaukaa... Ja Hennalle tuli pakottava tarve halata ponia kesken kilpailun...


Voi kuinka rakastan sua Onni!

Sunnuntaita:


Sunnuntain radat


Sunnuntain kilpailuista




1 kommentti:

  1. Tuossa halailu kuvassa näyttää ihan kuin sekä poni että tyttö olisivat väsähtäneet kesken kaiken. Hyvä kun pysyi selässä.

    VastaaPoista