lauantai 21. toukokuuta 2011

Tasista oloa

Ponit laidunsivat tänään tasaisen rauhallisesti. Liinun kiukkukin oli jo suurimmaksi osaksi laantunut, mitä nyt hieman möyrysi. Että tammasta voikin lähteä kammottava ääni!

Henna juoksutti Liinun aamupäivällä ja ratsasti iltapäivällä. Poni alkaa jo näyttää ponilta. Tosin vieläkin on jonkin verran kylkisilavaa ja selässä läskimakkaraa. Ne kun saamme pois, niin sitten voidaan luopua laihdutuksesta ruokkia tamma normaalisti, mutta tietenkin kontroloidusti.

Onnilla Henna ratsasti alku illasta. Harjoittelivat laukanvaihtoja ja pohkeen väistöjä. Sen verran lämmin oli päivä, että ruuna hieman hikoili vaikkei treeni ollut mitenkään raskas.

Ratsastuskoululla olisi huomenna esteiden maalaustalkoot. Me olemme menossa Alaspäähän kisaamaan pariin pieneen luokkaan. Ihan verrytelyksi ja palautukseksi osallistutaan, kun Riksussa tuli niitä kieltoja. Kotona ei Onnilla esteitä juurikaan treenata. Henna saattaa hypätä 1-2 kertaa treenin päätteeksi jonkin erikoisen estevirityksen, jotta saisimme Onnille perspektiiviä noihin oudon näköisiin esteisiin.

Tämä oli paha toiseen suuntaan. Tuo pelkkä valkoinen pelotti ponia! Hyppysuunnasssa oli portti kuvioitu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti