lauantai 14. toukokuuta 2011

Blogi nurin

Blogini oli useamman päivän pois käytöstä. Bloggerilla taisi olla pientä vikaa, vikaa, vikaa... Kerkesin jo aloittamaan uutta, mutta nyt se uusi on sitten kokonaan kadonnut. Vähän nyt muuttelin tämän vanhan blogin ulkonäköä ja täytyy muutenkin päivitellä.

Ensin luulin, että syntymäpäivänä juodulla kuoharipullolla olisi ollut vaikutusta blogini katoamiseen, mutta eipä onneksi ollutkaan. Blogit tuntui olevan aika monella epäkunnossa. No nyt taas toimii!!

Menneellä viikolla Henna ratsasti Onnilla alkuviikosta kevyesti ja letkeästi ilman satulaa. Tuntui poni kovasti nauttivan vapaasta menosta.



Sain viimein maalailtua puomeja ja portin, jota Henna sitten harjoitteli kotona muutaman kerran ennen Messilän kilpailuja. Hienosti Onni leiskautti muurikuvioisen ja aaltokuvioisen portin yli, mutta mustat sementtilaatikot olivat aivan kamalia. N. 40 cm korkeat, nurinpäin käännetyt laatikot olivat ponin mielestä todella pelottavia. Muuten viikko oli aika kevyt, jumppapuomeja ja tiistaina ihan kokonaan huilipäivä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti