keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Ajoa koko päivä

Aamulla starttasin kohti Hollollaa. Markon valjaspajaan vein kuolaimet nahoitettavaksi. Käden käänteessä siinä odottaessa Marko ompeli nahan käsityönä kuolaimeen. Suosittelen muillekin Markon palveluja. Varsinkin, jos arvostaa kotimaista käsityötä.

Valjaspajasta suuntasin kohti Lahden keskustaa ja Lahden markkinoita. Sieltä on markkinapäivänä pakko-ostamisina markkinarinkeleitä ja Mynttisen keitinpiirakoita. Ja molempia tietenkin tarttui matkaani. Mynttisen piirakat ovat jotain sellaista jota ilman ei vaan voi markkinoilla olla. Lämpimänä on usein jo torilla maistettava yksi.  Ja usein nimenomaan Mynttisen piirakat loppuvat yleensä kesken. Itse olen noita piirakoita syönyt alle kouluikäisestä!

Markkinarinkelit
Lahdesta suuntasin matkani vielä Padasjoelle, jossa Tarusjärvellä leireili palokuntanuoria. Jannea olin menossa katsomaan samalla, kun vierailuipäivä sattui keskiviikoksi. Padasjoelta kotiin ajelin oikein ihanaa maaseutumaisemia ihailleen. Kurhilasta, Viitailailaan, sieltä Sairakkalaan ja Kärkölän kirkonkylän kautta kotiin.

Jo ennen kotiin pääsyä Anne soitteli Ellilän kievarista, että Liinun voisi jo hakea kotiin. Munasolu oli ovuloinut, joten ei ollut tarvetta enää tammaa astuttaa. Kotiin päästyä kytkin kopin auton perään ja suuntasin auton keulan kohti Toijalaa...

Jälleen kotona
Ja Onnille olisi tammuska ollut vielä hyvinkin suosiollinen..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti