perjantai 8. heinäkuuta 2011

Selma hevostyttö

Selma sai tänään ihan oikeasti ratsastaa Onnilla. Pikku Selma auttoi ensin Hennaa ponin harjauksessa. Tosin ei pikkulikka ylettänyt kuin vähän etupolvesta alaspäin harjailemaan, mutta kova oli tytöllä yritys. Onni taisi arvata, että hoitamassa on ihan onneton tapaus, kun seisoi aivan paikallaan ja laski jopa päänsä ihan alas, että voisi tuo tyttö vähän leuan altakin harjata.


Henna sitten talutti Onnia Selman istuessa ponin selässä. Voi tytön riemua, kun poni oikeasti liikkui eteenpäin! Ja tietenkin tytön mielestä koko ratsastus loppui aivan liian lyhyeen. Kovasti tiukkaan äänensävyyn Selma vaati lisää.


Ompas Onnille kertynyt hieman mahaa laitumella. Nauttikoon kesästä!

Lisää!!
Kyllä tuosta Onnista on tullut rauhallinen. Ei uskoisi näin kotioloissa että se on sama poni, joka kilpailuissa uhkuu intoa päästä hyppäämään. Valmennuksissakin se on nykyisin tyynen rauhallinen ja odottaa ilman minkäänlaisia pukitteluja omaa vuoroaan. Oikein miellyttäväksi on poni muuttunut! Ja onhan sille mahaa kasvanut laitumella, mutta EI HÄTÄÄ HELENA JA VIRVE, kyllä se maha katoaa kunhan talvi tulee. Niin onnelliselta tuo poni vaikuttaa nyt, etten raaski edes rajoittaa laidunta.

1 kommentti:

  1. Kesä on Pohjoismaissa niin lyhyt, joita täytyy nauttimaan. Ei emme hätää.
    Virve

    VastaaPoista