tiistai 12. heinäkuuta 2011

Siirretty valmennus

Estevalmennus oli siirretty keskiviikosta eiliselle maanataille. Oikein hyvä ennakoiva valinta oli, kun eilen oli oikein kiva ilta, mutta tälle päivälle ja koko viikolle on luvattu sadetta. Ja tänään onkin ihan aamusta asti satanut.

Valmennuksessa oli eilen ihan reilusti osallistujia. Ensimmäisessä ryhmässä taisi olla peräti kuusi ratsukkoa ja toisessa seitsemän.

Onnilla oli sunnuntai vapaata ja se kyllä näkyi eilen. Poni oli aivan innoissaaan ja Hennalla oli välillä vaikeuksia saada Onni pysähtymään. Hypyissäkin oli ihan selkeästi hätäilyn merkkejä. Mutta kiellot olivat OUT! Eikä pudotuksiakaan tullut yhtään. Hyvin tyynenä Onni katseli pikkupoikien jalkapallopeliä ihan ratsastuskentän vieressä. Poni tuntuu olevan kuin kotonaan tuolla raviradalla. No lauantainahan se sitten taas nähdään.


On jotenkin huvittavaa inhimmillistää hevosia, mutta Onni rakastui valmennuksessa mukana olleeseen Hantsun Liinu-poniin. Ihan totta! Onni hirnui kovasti tuolle pulskalle kimolle joka satuloitiin viereisessä valjaskatoksessa. Ja kotona meidän Liinuu vaan ärjyy Onnille, mutta silti ovat kuin paita ja perse keskenään (olisiko mustis?).

Siis viime vuonna Hantsulle tuli tuo heidän kimo Liinu vähän aikaisemmin kuin meille meidän kimo Liinu. Taidettiin olla kerran samoissa kisoissa yhtaikaa.

Kakkos-Liinu Onnin kakkos rakas

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti