sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Estekilpailut Riihimäellä

Raviskan kisoissa olin tänään ihan kokonaan keittiön puolella ja paistelin nakkiranskiksia. Alkaa kohta tulla ranskikset ulos korvista, kun viikollakin saan niitä ihan tarpeekseni paistella. Kerkisin kuvaamaan vain Salosen Sania ja Hännisen Inkeriä. Olisi ollut kiva saada usammasta seuralaisesta kuvia. Ehkäpä joku toinen kerta kun saan vaikka vanhimman tyttäreni keittelemään niitä ranskiksia. Ihan hirveästi tuli kilpailuissa hylkäyksiä! Rata oli mielestäni ihan normaali. Ei siinä ollut mitään erikoista. Samat esteet kuin aiemminkin. Hevosten kikuttelua, ratsastajien putoamisia oli jälleen kerran useita. Kyllä Riihimäki on vaan vaativa paikka kisata.

Sanin vauhdikasta menoa ja 2. sija

Onni-ponilla olikin ollut ikävä kotosalla. Hirnahteli tervehdykseksi kun tulin kotiin. Siitäkin on tullut jo mukavasti tervehtivä poni. Tänä keväänä on aloittanut tuon hirnahtelun. Aiemmin vain mykkänä odotteli ruokiaan. Siirsin Onnin Laran boxiin, kun Lara lähti Hyvinkäälle. Mukavasti tuntuu poni viihtyvän tilavammassa karsinassa ja se oikeasti rakastaa tuijottamista ikkunasta ulos.

Jenna tulee keskiviikkona ratsastamaan Onnilla. Tai oikeammin osallistuu Akin valmennukseen raviskalla. Pysyy Onnillakin ihan pikkuinen vire yllä ja Jenna saa kokemusta Onnin kanssa hyppäämisestä. Ehkäpä parivalkko kisaa muutaman kisan ennen Hennan kotiinpaluuta. Henna pyysi videoimaan valkan. Saas nähdä mitä Jenna tykkää =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti