sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Hohhoijaa

Ensimmäinen näyttö on takana. Hyvin meni, mutta menköön! Teoriaosuus on vielä tulevana torstaina ja sitten olisikin 1/6 osaa tutkintoa suoritettuna. Juhannuksen jälkeisellä viikolla onkin sitten 3 näyttöä. Kuka lie taas ahnehtinut ja kasannut paineita itselleen? Heh...

Eilen koululaiset päättivät koulutyönsä. Henna on ollut jo reilun viikon Ruotsissa ja tuntuu oikein hyvin viihtyvän siellä. On kuulemma saanut tehdä paljon kaikenlaista. Varsinkn ihan eri juttuja kuin kotona ponien kanssa.

Tallilla oleva pikasanasto Hennalle
Rauno oli kirjoittanut tallin taululle muutamia päivittäin käytettäviä sanoja. Jos Henna nyt nuokin oppii, niin sanavarasto onkin kasvanut kummasti. Lotta, Raunon puoliso on töissä paikallisessa Hööksissä päällikkönä. Henna kuulemma pääsee sinnekin auttelemaan. Tyttö olikin jo kerran ollut siellä ja ihmetellyt ilmeisesti silmät ympyrkäisenä mm. valtavaa ratsastussaapas valikoimaa..kolme hyllyllistä ihan täynnä!

Hennan kun saimme Solvallassa jätettyä Raunon hoiviin, niin Isan kanssa me suuntasimme Upplands-Väsbyn varsahuutokauppaan. Siellä niitä varsoja esitettiin ja myytiin Scandic-hotellin pihalla ja kongressihallissa. Aika keskellä paikallista keskusta!

Liikkeet takaa


Tämä orivarsa puri ja potki...
Varsahuutokaupan jälkeen suuntasimme matkamme kohti Uppsalaa. En ollut aiemmin siellä käynytkään. Kaupunki tuntui oikein mukavalta.

Uppsalan oudot liikennemerkit..




Hotellin parkkihallissa törmäsimme aivan ihanaan vanhaan ja entisöityyn Volvoon..




Lauantaina 26.5. vietimme kulttuurikarnevaaleja..





Patsaskin on kultturelli..


Yöpymässämme hotellissa oli suomalaista disagnia edustavasti näkyvillä..

Iittalaa ja Marimekkoakin löytyi Mariskooleissa (olivat toisissa aulan pöydissä)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti