maanantai 11. kesäkuuta 2012

Voittopalkinnot haettu

Hain K-Maatalous Korpisaarelta Hennan ja Onnin voittamat rehusäkit. Kahdesta voitosta sain kaksi säkkiä, säkki/voitto Krafftin rehua. Pluss Energia otin. Sitä on hyvä Onnille antaa syksyllä, kun Henna aloittelee taas sillä kilpailemaan. Olikin viimeinen päivä mahis hakea, kun kuukauden ajan on se lahjakortti voimassa. Säkin saa kyllä mukaansa jo kisapaikalla, mutta siellä ei aina ole niin laajaa valikoimaa kuin tuolla Korpisaarella.

RiRa:n kisojen 1. palkinto

Maija oli käynyt maastoilemassa Onnilla ja oli kovasti tykännyt. Liikenteen seassa Onni porskuttaa kuin ei mitään missään, mutta yhden talon räksyttävät koirat sitä ihmetytti ja Maija oli taluttanut ponin sen talon ohi. Minusta on kiva kun Maijan tuleva matka siirtyi, niin hän kerkiää Onnia liikuttamaan vähän pidempään.

Keskiviikkona Turusen Jenna, joka on myös käynyt meillä jo pitkään ratsastamassa, osallistuu Onnilla Akin valmennukseen. Pari kerkeisi vaikka kilpailemaan vielä tänä kesänä muutaman kerran. Pieniä esteitä hyppäävät, kun Onnilla ei ole hypätty sitten Hennan viimeisen valmennuksen ennen Ruotsiin lähtöä. Ihan kiva, kun on säpinää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti