torstai 7. kesäkuuta 2012

Hajamietteitä

Tänään muistin, että Liinun voittama kiertopalkinto pytty olisi vietävä hoitoon. Pitäisi kaiverruttaa Liinun nimi ja kantakirjanumero ja voittovuosi.. Jospa muistaisin ja kerkeisin Juhannuksen jälkeen. Ja olisihan se pytty roudattava tulevaan Foresterien päänäyttelyyn. Liinuhan oli Champion tamma ja BIS 2. Liinu oli jo nuorudessaan ollut paras tamma Foresterien päänäyttelyssä.

Chapion tamman pytty

Onnilla oli taas kivaa. Poni oli hypännyt laidunaidan yli ja mennyt tutkimaan parin naapurin pihat. Oli sitten vielä keksassut piehtaroida oraspellolla. Oraspellolla saa tietenkin itsensä mutaisemmaksi kuin laitumella. Kyllä se sieltä sitten kotiin tuli Jannen taluttamana.

Minulla olisi huomenna ensimmäisen näytön teoriaosuus ja näytön arviointi. Saas nähdä mitä on vielä muistissa. Kaipa sitä jotain edes muistaa. Seuraavat kolme näyttöä onkin sitten juhannusviikolla...huh-huh! Ehkäpä nekin menee ihan ok..Ainakin olen hyvää opastusta saanut koko ajan. Tosin kiirettä pukkaa...


1 kommentti:

  1. Onpa tuo pokaali mukava muisto ainakin kuvissa. Sinut tuntien et omaksi olisi halunnutkaan, kun niitä vanhojakin lahjoitit pois.

    VastaaPoista