maanantai 2. heinäkuuta 2012

Lahden reissu..

Käväsin Selman ja Selman äidin kanssa Lahessa. Piti viedä se Liinun voittama kiertopalkinto kaiverrettavaksi. Tai oikeastaan siinä piti yksi laatta vaihtaa ja kaiverruttaa vanhakin nimi siihen. Samalla ostin RiRa:n keppihevos cuppiin palkintoja. Ihan kivat palkinnot luvassa sitten kun lopulliset tulokset selviää! No, keskiviikkona saan pytyn takaisin ja mahdollisesti kaikki muutkin palkinnot. Siellä kun on porukkaa lomalla, niin eivät ihan normi tahtiin kerkiä kaikkea tekemään.

Otin kuviakin, mutta kas kummaa...kamerasta oli jäänyt muistikortti kotiin...eipä ole mitään uutta.

Samalla reissulla poikettiin Horzeen ja Wahlstenille. Horzen valikoima tuntui jotenkin aneemiselta. Tuntui, että kaikkea on vähän ja ihan kaikkea en mielestäni löytänyt. No tarttui sieltä silti Onnille pari juttua mukaan.


Makukivi ja  sininen otsapanta. Edellinen makukivi taisi kestää peräti neljä päivää. Saa nähdä kuinka nyt käy. Sininen otsapantakin tarttui mukaan. Ravipuolelta löytyi, mutta kun on niin Onnin ja Hennan sininen, että oli ihan pakko ostaa. Ja voisihan sitä vähän tuunata...

Keskiviikkona kun käyn palkintopytyn hakemassa, vien Wahlstenille Onnin Pee Wee- kuolaimet nahoitettavaksi. Alkaa viime vuotiset nahat olemaan jo entiset. Sitten on kuolainkin taas poniratsukolle kelpoinen. Se 10mm halkaisija kun pitää täyttyä. Tiiä sitten kerkiääkö Henna kertaakaan edes aluekisoihin tänä vuonna, mutta eihän sitä vielä tiedä.


Selman kanssa laitettiin Likit- teline likoamaan ja pestiin ihan puhtaaksi ennen uuden kiven laittoa.


Voitoffeen makuinen kivi sitten roikkuu tänään onnin karsinassa. Tästä tykkäsi borderterrierimme Mimmi ja Selmakin lipasi vähän tuota kiveä. NAM!

2 kommenttia:

  1. Mitä se keppihevosen cuppiin on? Tuntuu hauskaa :-)

    VastaaPoista
  2. Siinä on 4 osakilpailua ja 3 osakilpailun tulokset lasketaan yhteen. Kaikissa osakilpailussa palkitaan. Kutsu löytyy mun blogista toukokuulta.

    VastaaPoista