lauantai 28. heinäkuuta 2012

Lisää kotkoja

Käväsinpä tekemässä Lapin reissun ihan hätsynpikaa. Maatiaiskanoja noudin tälle mäelle! Aivan ihana kirjo oli kanatipusia. Kukon otin valkoisen kirjavan. Oli kolmesta kukosta vara valita. Yhdessäkään tipusessa ei ollut valkoista, niin siksi ajattelin ottaa valkokirjavan kukkosen tyttösten vahdiksi.


Herkkis Selma pelkäsi kanoja ja eikä vielä kotonakaan uskaltanut koskea niihin, mutta kiinnostus tipuihin oli silti valtava. Tyttö ei malttanut mennä edes saunaan, kun tarvi tuijottaa noita siivekkäitä. Muuten Selma on hoitanut keinuheppaansa niin uskollisesti, että ihan kohta tuo tyttö pääsee hoitamaan oikeata ponia. Odotellaan kunhan Linda saapuu kotiin.



Henna oli pitänyt TuiTuita ensimmäisen kerran käytävällä kahtapuolta kiinni. Kerran oli poni kokeillut 'rahkeitaan' eli riimua ja todennut, että tässähän on ihan hyvä seistä! Todella FIKSU poni. Tuosta on hyvä jatkaa! Olisin lisännyt kuvan, mutta Henna ei saanut sitä kamerastaan lähetettyä.

Tänään Henna onkin kuulemma Hööksissä töissä. Purkaa, hinnoittelee ja laittaa hälyjä syyskuvaston tuotteisiin...siis Ruåttissa =)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti