lauantai 26. maaliskuuta 2011

Metrikymmenen

Leikisti vettä näkyvissä
Tänään Henna harjoitteli Onnin kanssa vesiestettä ja lähestymisiä. Pressun ylitys alkoi pikkuhiljaa jo sujumaan ihan mallikkaasi ja poni lopulta ylitti sen ilman sen kummempia mulkaisuja. Seuraavalla kerralla se pressu varmaan onkin taas ihan kammotus. Kolmea estettä harjoiteltiin yksittäin ja ratana. Koitettiin saada Onnille suorat ja hyvät lähestymiset, jotta poni saisi itsevarmuutta hypätä ne reippaasti. Henna hyppäsi pariin kertaan 110cm pystyn ja ihan hyvin meni. Oli Hennan ensimmäiset hypyt tuosta korkeudesta. Onni osaa kyllä hypätä kunhan sille antaa hyvän tien ja lähestymisen.

110cm
Viikolla on taas törsätty hevostarvikkeisiin. Käytettynä ostetin suojat eteen ja taakse, kärpäshupun ja satulansuojan. Kärkkäiseltä löytyi Wahlstenin W-profile jalustinhihnat ja kangaskumiohjat. Jalustinhihnat olivat muuten 4 euroa halvemmat kuin Wahlstenilla itsellään. No, sai Hennakin kolmet ratsastushousut, kun vanhat alkavat käydä yksi toisensa jälkeen pieniksi. Vyötäröstä kyllä mahtuisivat, mutta kun jäävät punteista liian lyhyiksi.

Viikko sitten sunnuntaina, 20. päivä Virve kävi perheineen katsomassa Onnia. Helena otti kuvia ja Henna sai rasiallisen Kalevin suklaata, nam!!! Helenalla oli kevätloma koulusta ja olivat menossa Himokselle muutamaksi päiväksi laskettelemaan.

Lahjasuklaat, nami nami

Liinukin sai tänään liikettä niveliinsä. Hieman taitaa olla jo hoikistunut, kun Henna sanoi satulavyön menevän paremmin kiinni. Sivusta katsoessa ei kyllä mitään eroa huomaa. Tai voihan olla, että kun karvoja on lähtenyt ihan kamalasti, niin se vaikuttaa laihduttavasti..





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti