torstai 3. maaliskuuta 2011

Uusvanha kypärä


Kävimme tänään ostamassa Selmalle ratsastuskypärää, mutta ketään ei ollutkaan sovittuna aikana paikalla. 10 euroa olisi kypärä vaan maksanut. Täytyy etsiä muualta. Pikku-Selman ratsastukset alkaa sitten kun sopivan kypärän löydämme. Pitänee varmaan ostaa ihan uuden karhea kaupasta.

Selmalle syntyy serkku tässä kuussa, kuulemma poika. Kyllä tämä mummo siitä pojastakin ratsastajan vääntää vaikka puoli väkisin. Oma nuorimmainen ei oikein innostununut koko ratsastuksesta. Muutaman kerran Rytyllä ratsasti ja totesi, että tämä on ihan tylsää. Jos kerran ratsastaa, niin pitäisi ratsastaa pelkkää laukkaa. Hyvä tasapaino Jannella on kun jo toisella selässäolo kerralla laukkasi pitkin peltoa. Jannen mielestä kävelemiset ja ravailut voi ihan huoletta jättää akoille.

Kuningas by Terhi Äikäs, Varsapuu
http://www.terhiaikas.fi/index.php


Selmalle ostin keinuhevosen. Aivan mahtavan hieno on! Nimeltään Kuningas. Vielä Kuningas on paketissa, kun matkahuollon kautta saapui. Ei ihan tarvinnut traileria kuljetukseen. Kyllä tuolla pollella kelpaa keinutella oikein urakalla. Oikeilla jouhilla varustettu keinupolle on kuin taideteos, jonka selkään ei meinaa uskaltaa lasta laskea, vaikka käyttöön onkin tehty.

Muutenkin aivan ihania töitä tuo Terhi tekee, keinuhevosia, keppihevosia ja maalauksia. Kannattaa poiketa hänen kotisvuillaan, jos vaikka muillekin sieltä sattuisi löytymään jotain. Linkki löytyy kuvien alta ja etusivuni linkkilistasta.

Riuska by Terhi Äikäs, Varsapuu
http://www.terhiaikas.fi/index.php
Otolle, veljenpojalle ja kummipojalleni hommasimme aiemmin  myös keinuhevosen Terhin valikoimasta. Otto sai Riuska nimisen ratsun.

Olisihan noilla keinuhevosten hinnalla ostanut ihan oikean poninkin. Onneksi siihen ei ollut tarvetta, kun noita poneja näyttää kerääntyneen ihan muutenkin.

Ylläpitokustannukset noilla keinuhepoilla on pienet ja ne voi aina siirtää vintille, kun hevostelu ei kiinnosta. Ei siis ole sijoitusongelmia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti