torstai 17. maaliskuuta 2011

Reissua keskeiseen Suomeen

Eilen veimme Ofun Pohjanmaalle. Matka tuntui pitkältä ja minulta kuljettajana meinasi takalisto puutua. Hevonen kyllä matkusti ihan kiltisti. Reilu 300 km ajoa yhtäsoittoon ilman pysähdystä tosiaan tuntui kropassa. Onneksi liikennettä ei ollut nimeksikään koko matkalla. Saimme ihan rauhassa ajella ilman typeriä ohittelijoita ja perässä kyttääjiä.

Lähdössä

Suojat jalkaan



Perillä meitä odotti Sinin sisko ja äiti, mutta harmittavasti Siniä emme tavanneet kun koulussa oli. Ofun veimme tarhaan, joka Ofusta näytti tuntuvan ihan omalta. Pieni nuuhkaisu tarhakaverille ja heinien kimppuun, nam! Poislähtiessä tammuska tuijotti kopin perään ja muutaman juoksuaskeleen malttoi ottaa, mutta heinät näytti olevan mielenkiintoisemmat. 

Ilmajoelta suuntasimme matkamme kohti Tikkakoskea. Ninalle vietiin yksi sänky ja samalla morjestettiin Linda ja sen iso maha! Komea on massu ja vasta reilun kahden kuukauden päästä sen pitäisi varsoa. Muutenkin Ninalla oli ihana ihailla kaiken näköisiä ja kokoisia karvaturreja. Ja oli siellä tarhassa aivan valloittava welsh cob orivarsa.

Linda
Alla kuvassa Lindan viime vuotisen varsan ja tänä vuonna syntyvän varsan isä minishettis Collytown Apache.


Ja lopuksi näitä Ninan muita karvaturreja...

Welsh cob

1 kommentti: