keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Eläinlääkärillä

Käytin eilen Tikin ja Mimmin eläinlääkärillä. Tikille annettiin penikkapiikki ja Mimmin korvatulehdus sai hoitoa. Kaksi kertaa päivässä kahden viikon ajan tiputellaan tippoja korvaan. Paranee varmaan hyvin, jos Tiki ei hoitaisi niin aktiivisesti. Sillä on aivan mieletön himo nuolla Mimmin korvaa ihan sieltä syvältä korvakäytävästä. Samalla hommasin hevosille matolääkkeet valmiiksi. Niin harvoin tarvitsemme eläinlääkäriä, onneksi, etten viitsi muutaman tahnatuubin takia lähteä erikseen ajelemaan.

Koirien matolääkkeitä kotona on varmaan koko loppuvuodeksi. Tuli viime vuonna ostettua sellainen reilumpi satsi.

Selmalle mennään huomenna katsomaan ja sovittamaan ratsastuskypärää. Oli täällä Riihimäessä myynnissä edullisesti käytetty kypärä. FBstä Hevostarvikkeiden kirpputorilta onnistuin bongaamaan. Olisipa suht sopiva, niin ei tarvitsisi etsiä mistään kauempaa. Toivottavasti tyttö sitten pitää kypärää päässään, kun hevosen selkään nostetaan. Selmalla kun on niin valtavan kova oma tahto ja jos jostain ei pidä, niin ilmoittaa sen sitten hyvin äänekkäästi ja koko pienen kropan voimalla.

Tänään Selma taas kokeili istua Rytyn selässä. Tykkäsihän tuo pirpana siitä tietenkin. Pitää varmaan kaivella joku pieni satula varastosta, niin pysyy paremmin paikoillaan. Nyt toppahousut vähän luisti.

Selma ja Rytty
Kesällä Rytty saakin olla Selman oppimestarina. Kerkiää Selma tottumaan poneihin ja niiden selässä oloon ennen kuin aloittaa oikeat ratsastustunnit. Kyllä varmaan jo 4-5 vuotiaana alkeiskurssille tyttö pistetään, niin kerkiää kunnolla opetella ratsastuksen saloja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti