sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Jatilassa tapahtunutta

Henna kilpaili tänään ensimmäisen kerran Onnilla sarjoissa 80cm ja 90cm. Tuo 90cm oli Hennan ensimmäinen 90-luokka. Harjoituksissa on kyllä hypänyt muutamia 90 esteitä Brandylla.

Kilpailut olivat Jatilan tallilla Mäntsälässä ja Jatila Cup I osakilpailu. Viimeinkin oli aivan ihana ilma. Pakkanen laski tai lämpötila nousi vai kuinkahan tuo pitäisi sanoa, että on varmasti oikein ja ymmärretty. Joka tapauksessa aurinko lämmitti ja lämpö oli siinä 0 asteen vaiheilla. Kerrankin ei palellut maneesissa.




Kilpailut sinänsä meni meidän osalta ihan pilalle. Kaarihallin maneesin katolta alkoi valumaan lunta alas ja Onni meinasi saada hepulin siitä. Kovaa suhinaa pitänyt lumi putosi jysähtäen alas. Onni selkeästi hermostui ja stressasi siitä. Toinen kauhistuksen paikka oli kun 80cm radalle raahattiin vesieste. Tutustua ei halunnut ollenkaan ja stoppasi joka kerran kun edes yritti mennä lähelle.

Kauheeta, mikä tuossa on?
90cm radalla sitten viimein ylitti esteen, kun ylempi puomi otettiin pois ja laitettiin ohjauspuomiksi.

Täydet kiitokset järjestäjille, että jokainen hylätty ratsukko sai jatkaa radan loppuun ja harjoitella erikoisesteiden tuijottamista. Puitteet kilpailulle oli muutenkin oikein hyvät. Ja ihan hyvä oli meidänkin ratsukon siihen vesikaukaloon tutustua!




Kilpailuissa oli myös meidän ensimmäisen ponin, Lady Nadeijdan varsa. Ei ole meidän kasvatti vaan Kivilahden Ninan. Vaihdettiin aikoinaan tuo Snadi Lindaan. Nätti ja vauhdikas oli tuo poni. Kaipaisi vain vähän kokeneemman ratsastajan.

Kiitokset myös kuvaajalle. Kuvat saapuivat perille aiemmin kuin itse olimme kotona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti