tiistai 22. helmikuuta 2011

Estetunnin kopsetta

Tänään Henna ratsasti Brandylla sileän tunnin ja Onnilla estetunnin. Kumpikin käyttäytyi ihan hyvin. Onni oli rauhallisempi kuin eilen ja jumppasarjat ja ristikot se hyppäsi suhteellisen rauhallisesti. Mutta ei kaikki sentään ihan niin tasaista ollut. Odotellessaan vuoroaan Marle flunssaisena Flamingon selässä aivasti, niin Onni hermostui siitä ja pomppasi pystyyn. Hennan jalustin kolahti seinään ja poni loikkasi valtavan loikan. Jotain säpinää oli siis tänäänkin. Onhan tuo talli ja maneesi sekä muut hevoset vielä vieraita sille ja siksi varmaankin säpsyilee. Hennalle kyllä tokasin, että onko sillä aikomus taas murtaa kätensä? Eihän se kipsi ole ollut vasta kuin viikon pois kädestä. Kuvata unohdin tänäänkin. Kamera oli kyllä taas mukana, mutta eipä sitä tullut käytettyä

Hyvin Onni on muuten kotiutunut, syö ja juo hyvällä ruokahalulla. Löysin vanhan paksun villaloimenkin, joka tosiaan painaa kamalan paljon. Sillä saa pidettyä Onnin lämpimänä ja lihakset vetreänä.

Sunnuntaina olisi ensimmäiset kilpailutkin. Voi olla, että ajankohta on vähän liian aikainen, kun tuo tutustuminen jää viikkoon. Mutta kun on Cup-kilpailu, vaikkakin pieni sellainen, niin jokaiseen osakilpailuun olisi osallistuttava. Sunnuntai iltana tietää sitten kuinka yhteispeli sujui Hennan ja Onnin välillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti