maanantai 21. helmikuuta 2011

Kyllä wanha poni on metka kapistus!

Rytyllä oli tänään omaehtoista liikuntaa. Anne tuli kävellyttämään Ofua hangessa. Sanoin, että laskee Rytyn irti, että poni pääsee vähän mukana jaloittelemaan. No, tuo poni vanhus halusi ensin käydä morjestamassa naapurin hiihtomajan. Ihan tietä pitkin käveli eikä sotkenut latuja. Sieltä sitten hiippaili pikku hiljaa takasin kotipihalle. Kun Anne sai viimein Ofun valmiiksi, niin ponipa keksaisi kävellä tuolla pellolla Ofun edellä. Välillä pisti jopa juoksuksi, ettei ihan hännän juureen toinen kerkiä. Eipä nyt tarvitse ponia erikseen ratsastaa. Muutenkin tuo Rytty on välillä aika veikeä ja omatoiminen. Yhtään sen menoa ei haittaa vaikkei vasemmalla silmällä mitään näe.

Pakkasta oli iltapäivällä noin -15 astetta. Oli hyvä ja kaunis hevostelu keli. Kyllä tuo aurinko vaan jo lämmittää mukavasti. Muutaman asteen kuin olisi lämpösempää niin tuosta ulkoilusta nauttisi tunteja.

Henna osallistui Onnilla estetunnille. Hyviä harjoituksia tekivät pienillä esteillä ja jumppasarjoilla. Seitsemän ratsukkoa osallistui ja niin oli jännittävää, että unohdin kuvata, vaikka kameran otin mukaan sitä varten.

Hetkittäin tuntui, että tunnille osallistui rodeon valiojoukko! Rauhallisimmatkin temppuilivat tänään ja normaalisti kaahottavat Jaska ja Flamingo olivat tyynen viilipyttyjä. Muilla olikin ihan mahdotonta menoa, täytyy myöntää.

Onni esitteli osaavansa hienot laukkapukit. Onneksi Henna on tottunut moiseen Brandylla ja Preemialla ratsastaessa. Ihan yllätyksenä ei tullut, kun tiedettiin ponin olevan kuuma. Esteillä poni kuumeni ja yritti ryöhätä, mutta tyttö sai kyllä pideltyä aika hyvin Onnin aisoissa. Valitteli vaan, että oikea käsi tuntuu paljon heiveröisemmältä, eikä oikein meinaa jaksaa kiskoa. Huomenna jatkuu harjoitukset. Henna osallistuu Onnilla normaalille ratsastustunnilleen. Siellä onkin vähän kokeneempia ratsastajia, ettei ihan hulinaksi pitäisi tunnin mennä. Toivottavasti huomenna muistan kuvata.

Jäähdyttelyä harjoitusten jälkeen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti