maanantai 7. helmikuuta 2011

Viikonlopun menoja

Lauantaina oli ratsastuskoululla ratsastuskilpailut. Ensimmäiset tänä vuonna. Henna osallistui Brandyllä 80cm luokkaan ja tuli toiseksi. Ratsasti puhtaan 0:0 radan. Ratsastus ei ollut kovin hyvä, mutta hevonen korjaili ratsastajan virheitä. Taitava Brandy! Mukava aloittaa kilpailukausi puhtaalla suorituksella.

Ratsastukilpailujen jälkeen suuntasimme matkan kohti Tallinnaa. Laivassa olimme yön ja sunnuntai aamuna aikaisin läksimme laivasta kaupungille. Sataman pienessä kahviossa söimme hiukan aamupalaa ja sitten suuntasimme kohti Viru hotellia, jossa odottelimme kyytiä Ruilaan. Siinä aamupimeässä kävellessämme liukkalla sataman parkkipaikalla melkein törmäsimme kahteen joutseneen. Kovasti oman arvon tuntevia lintuja olivat, kun eivät yhtään hätkähtäneet eivätkä kyllä paikaltaan väistyneet. Iltapäivällä takaisin satamaan tullessa huomasimme, että niitä joutsenia majaili siinä sataman liepeillä kymmeniä. Ja hienosti osasivat tien ylittää suojatietä pitkin. Eivät muuten väistäneet autojakaan!



Siellä Ruilassa meitä odotti oikein kaunis kimo poniruuna. Henna kävi ratsastamassa sillä ja mieltyi kovasti tuohon ruunaan. Nyt odotellaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Hummailemisella näyttää olevan seuraukset.

Kotiin saavuuttiin sunnuntai iltana. Omat hepat odottelivat vielä Hennaa antamaan iltaruuat. Ja olivat tyytyväisiä saadessaan vielä murkinat kuppiinsa ja yötaputukset ja kehut kuinka viisaita polleja ovat.

2 kommenttia: