torstai 17. helmikuuta 2011

Kipsi pois!

Eilen sitten leikkasin Hennalta kipsin pois kädestä, jotta pääsi viimein saunaan ja pesulle ilman hervotonta käden muoviin käärimistä. Pakkauskelmu on ollut hirmu hyvä tähän tarkoitukseen. Samanlaista kuin Elmu-kelmu, mutta leveämpää. Nyt vielä pitäisi tilata aika lääkärille jälkitarkastukseen. Jonkun aikaa Hennan varmaan täytyy käyttää tukisidettä ranteessa, kun sanoi, että ranne on oudon heiveröinen. Mutta tästä se pikkuhiljaa alkaa ihan normaali arki!

Tiki


Tiki tuli takaisin Siniltä. Oli haukkunut yksin jäädessään ja Sini sanoi, ettei voi pitää sitä. Ei maalaiskoirasta ole kaupungin kerrostaloon asujaksi. Mimmi oli aivan haltioissaan Tikin kotiin paluusta. Ihan hulvatonta menoa oli täällä sisällä kun juoksivat peräkanaa ympäri taloa. Kähinää ja taistelua! Oli noilla koirilla kyllä riemu rajaton. Osaisipa itsekin olla yhtä riemuissaan.

Aloitin hevosloimien pesun. Kolme sain pestyä. Pitää Onnille saada kaulakappaleellisia loimia puhtaaksi. Löysin aatamin aikuisen päähupunkin. Viikko sitten Lahden raveissa näin yhdellä hevosella samanlaisen. 70-luvulla niitä oli joka toisella hevosella. Nykyisin näkee harvemmin. Tuumasin, että on hyvä Onnille, kun se on kokonaan klipattu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti