torstai 10. helmikuuta 2011

Torstai

Eilen Tiki lähti Sinin matkaan Riihimäkeen. Se asustaa nyt Sinin seurana ainakin jonkin aikaa. Mimmi on nyt kuin maansa myynyt ja rahansa juonut. Jotenkin masentuneen oloinen on. Ensin lähti Katti Matikainen riiuu reissulle ja nyt lähti Tiki Sinin Seuraneidiksi. Ei ole vieläkään kissaa löytynyt. Saas nähdä tuleeko enää koskaan kotiin. Onnentassustakin jo kysyttiin, että onko sinne joku tuonut löytökissaa, mutta ei ollut.

Hennan kanssa kävimme Lahden raveissa. Pitkään aikaan en ole käynytkään. Taitaa edellisestä kerrasta olla jo vuosia. Saksmanin Piian hevonen oli koelähdössä ja tottahan sitä piti käydä katsomassa. Hyvinhän se polle juoksi. Laukaton reissu ja talviradalla ihan hyvä aika 22,4. Koitin ottaa kuviakin, mutta se oli ihan toivotonta. Oli vain videokamera mukana ja sillä ei oikein kuvat meinaa onnistua, jos pitää pimeässä liikkuvasta kohteesta ottaa kuvia ja varsinkin aika kaukaa. Hirmuiset lumipenkat oli radan reunalla. Tälläinen persjalkainen kuin minä, ei kyllä ihan radan reunalta näe yhtään mitään. Poikettiin Horzen myymälässä, kun se siinä vieressä on ja tarttuihan sieltä cooleri mukaan.

Koitin Hennaakin sivistää ravisanaston suhteen. Tyttö kun oli ihan huuli pyöreenä, kun tuli kuulutus " Kenellä on väärä voilokki..?" =) En älynnyt kysyä, että mitä tuumasi silloin. Tuo ravisanasto kun ei ihan jokaiselle aukea muutaman ravireissun jälkeen.


Samalla reissulla poikettiin palkintopokaalikaupassa ostamassa ratsastuksen lajimerkkejä. Eilen tein inventaaria tyttöjen vanhoista juoksu-, hiihto-, ampumahiihto-, uinti- ja yleisurheilupalkinnoista. Ensimmäinen laatikko vasta käyty läpi ja sieltä löytyi sopivia pyttyjä kiertoon varmaan kolmisen kymmentä. Vintillä on vielä varmaan useampi laatikko noita palkintoja. Huoks! Otetaan vanhat lätkät niistä pytyistä pois ja liimataan ratsastusmerkit tilalle. Sitten pytyt kelpaa palkinnoiksi Turran kisoihin. Parempi hyötykäyttöön kuin roskikseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti